keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Sisustuskonsultaation satoa

Tapasimme Kirsin kanssa viimeisen kerran talomme sisustuskonsultaation merkeissä ja fiilis oli sen vuoksi hieman haikea, mutta samalla olin innoissani tulevasta.

Sisustuksemme pääväreiksi muotoituivat aina niin ihanat musta, harmaa, valkoinen, pellava ja vaalea puu. Niistä on kaunis koti tehty!

Eteisen sisäänkäyntiin tulee iso harmaa sisalmatto, jotta kura ja märkä ei kulkeutuisi ovelta eteenpäin. Eteisen käytävälle sijoitetaan Artek E60 jakkara, Nomon seinäkello ja Valantin Ukko-lipasto valkoisesta saarnesta. Vaaleeta puuta ripotellaan sinne tänne isoa tilaa tuomaan  lämpöä. Kello ja Artekin jakkara tuo sisustukseen pyöreitä muotoja.


Ruokailutilaan hankitaan Valantin Suvanto-ruokapöytä ja sen ääreen raidallisella kankaalla huputetut Kaveri-tuolit mustilla jaloilla.


Nykyinen harmaa kulmasohvamme saa jäädä ja sen viereen hankitaan "blogi-matto" eli Ikean Stockholm-matto. Sohvapöydät tulevat koostumaan kahdesta pyöreästä Valantin Leija-pöydästä, joista toisessa on musta ja toisessa valkokäsitelty saarni kansi. Sohvan yläpuolelle tulee iso taulu maanläheisillä väreillä.

Kirsi tykkäsi kovasti tv-tilassamme olevista Fatboy-säkkituoleista ja myös ne saavat jäädä, ainakin toistaiseksi.. Tilaan hankitaan vielä Tolomeo lattiavalaisin ja valkoinen tv-taso. Lisäksi takan viereen ostetaan polttopuille kori ja tv-tilaan toinen kori, jossa säilötään extra tyynyjä ja torkkupeittoja.


Lasten huoneiden osalta nykyinen olohuoneen mattomme siirtyy poikamme huoneeseen,joka on muutoin jääkiekkorekvisiittaa vaille valmis.Vanhimman tyttäremme huoneeseen hankintaan joku muhkea divaani ikkunanurkkaukseen ja yöpöydäksi Kartellin Componibili säilytyskaluste ja paljon tyynyjä ja torkkupeittoja. Sängyn viereen tulee sama Tolomeo jalkavalaisin kuin tv-tilaan.
Nuorimman tyttäremme huonetta emme ehtineet käydä Kirsin kanssa läpi, joten sitä pitää vielä vähän myssytellä. Emme ole vielä hankkineet tyttären haluamaa heppatapettia, sillä pelkään sen menevän vaihtoon muutaman vuoden sisällä tytön kasvaessa teiniksi.

Haluaisin ihan hirveesti saada nämä kaikki listatut Valanti-kalusteet, mutta tulemme varmasti hieman soveltamaan ja pitämään muotoja sekä materiaaleja ohjenuorana hankinnoissamme.

Väripilkkuja tuodaan leikkokukilla, jotka on edullisia ostaa ja joiden värejä voi vaihdella fiiliksen mukaan. Nyt odotan, että leikkohortensiat tulisivat myyntiin. Ne on super ihkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti