sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Hankintoja

Eteisen lyhyen käytävän molemmin puolin on syvennykset vaatekaapeille. Heti muuton jälkeen hankimmekin niihin Ikean PAX-vaatekaapit vaatteiden ja kenkien säilytykseen ja nyt hankimme niihin vielä mattavalkoiset ovet ilmeen siistimiseksi. Kaapit ovat osoittautuneet todella toimiviksi. Käytävä on sen verran kapea, että liukuovet olivat ainoa järkevä vaihtoehto.


Molemmat kaapistot ovat kooltaan 150x236 ja on koottu siten, että toisella puolella on 100cm ja 50cm rungot ja toisella puolella kaksi 75cm runkoa. Kaikissa rungoissa on yläosa hyödynnetty hyllytasolla, johon saa kätevästi kätkettyä harvemmin käytetyt kengät valkoisiin kenkäpussukoihin.Saan kivasti korkokenkälaatikkoni ja käsilaukkuni omille hyllyilleen. Joka kodissa on jonkinlainen miljoonalaatikko, joka sisältää kaikenlaista pikkukrääsää pattereista vara-avaimiin. Meillä se sijoittuu tuohon ylälaatikkoon:)  Muissa laatikoissa on ompelu- ja askartelutarvikkeeni.


Toisella puolella on enemmän tilaa henkarivaatteille ja jokaisella on oma laatikkonsa hatuille ja hanskoille. Edellisessä kodissa kaikkien kamat oli sekaisin keskenään ja sieltä sekamelskasta omien vaateiden etsiminen oli raivostuttavaa. Nyt  ei tarvitse etsiä.Kirsin liikkestä ostetun Nomo kellon asentaminen ei ollut vaikeeta, mutta vaati kyllä milli-ville asennetta. Sain siis viettää hauskan iltapäivän rakkaan appiukkoni kanssa:) Pentikistä löytyi kiva kori polttopuille. Taidan ostaa vielä toisen tv-tilaan tyynyille ja vilteille.


 
Aurinko paistoi eilen jo niin ihanasti! Toivottavasti hyvä keli jatkuu vielä ensi viikollakin ja pääsen ikkunoiden pesuun.

Hyvää alkavaa viikkoa!

 

6 kommenttia:

 1. Mistä muuten hankit tuon kellon? Kirsin kauttako? Yritin googletella aikaisemmin jälleenmyyjiä, kun kirjoitit kellosta, mutta enpä löytänyt. Muistatkos mikä on tuon Pax-ovien nimi? Samanlaista hakusessa, siksi kyselen!

  Kata

  VastaaPoista
 2. Kyllä ostin kellon Kirsin liikkeestä. Nuo liukuovet ovat mattavalkoiset Hasvik-ovet ilman mitään poikkirimotuksia. Ostimme lasten huoneisiin samaiset kaapistot ja ovet ja toimivat itseasiassa paremmin kuin Kirenan ovet, joita pitää jostain syystä jatkuvasti säädellä.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää, mietin vaan ettekö kaipaa eteiseen minkäänlaista peiliä? Mitä materiaalia lattia talossanne on? T:Ellu

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. I get many information about the peilit and i appreciate your work.
  peilit

  VastaaPoista