tiistai 11. helmikuuta 2014

Viimeinen sisustuskonsultaatio

Olen sopinut huomiseksi viimeisen sisustuskonsultaatio tapaamisen Valantin Kirsin kanssa. Tarkoituksenamme on tehdä suunnitelma talomme huonekalu ja matto hankinnoista, joita tulemme sitten ostamaan pikkuhiljaa.

Kuvasin viikonloppuna koko talon läpi hirveän puunauksen jälkeen, ja nyt jännitän mitä Kirsi on mahtanut ideoida:)

Kuukauden asumisen jälkeen meille itsellekin on muotoutunut ajatus siitä millaisen tunnelman haluamme tänne saada. Talon sisäpinnat ovat aika kovia ja kulmikkaita, joten selkeästi jonkinlaista pehmennystä kaivataan. Hyvin minimalistinen sisustus ei ehkä sellaisenaan sovi meille, vaan vähän höystettynä. 

Talomme kaikki seinä- ja kaapistopinnat ovat yksivärisiä, joten osa tekstiileistä (esim. huopa tai matto) voisi olla kuviollisia. Ajatuksesta inspiroituneena tilasin itselleni ja isännälle H&M:n raidalliset lakanat. En ole koskaan ennen tykännyt keltaisesta väristä, mutta nyt olen miettinyt voisiko siitä tulla meidän tehosteväri, let´s see!

 

4 kommenttia:

 1. Mä olen kanssa kuolannut noiden lakanoiden perään. Ja sama tilanne keltaisen osalta että ennen inhokki ja nyt tykkään. Outoa.
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aina ollut heikkona raidallisiin kankaisiin. Huomenna on viikkosiivouspäivä ja vaihdan uudet lakanat sänkyyn:)

   Poista
 2. Nyt ei muuta kuin lisää väriä reippaasti taloon niin ei näytä niin tylsän mustavalkoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en niinkään kaipaa värejä, vaan pehmeitä pintoja sellaisen sylimäisen fiiliksen luomiseksi. Tykkäämme itse luonnonläheisistä väreistä ja niitä tulee olemaan jatkossakin. Mustat kalusteet tullaan vaihtamaan puun ja valkoisen väreihin, jolloin ilme keventyy kummasti. Kevättä kohti mennessä tulee ostettua leikkokukkiakin useammin ja niissä kyllä saa olla reilusti väriä.

   Poista