perjantai 2. elokuuta 2013

Villoituksia

Lattiavalun vielä kuivuessa Ra-Ja Rakennus on päässyt tällä viikolla hyvään vauhtiin villoituksien kanssa. He aloittivat seinien yläosien villoituksilla ja etenivät siitä vinon sisäkaton käsittelyyn. Katon ollessa korkeimmillaan n. 6m korkeudessa vaaditaan työntekoon riittävän korkeat alumiinitelineet. Kannustalolla ja Ramirentillä on sopimus, jonka mukaan talopaketin ostajat saavat tuntuvat alennukset Ramirentin tuotteista.

Isäntä kävi tänään hakemassa pyörillä varustetun 4,5m korkean telineen, jonka siirtely onnistuu helposti työn edetessä. Ne ovat myös riittävän leveät, ettei tarvitse olla huolissaan työmiesten turvallisuudesta.




Libelli on käynyt asentamassa autokatoksen sekä takapihan terassin rimotukset. Ne keventävät kivasti massiivisen talon ilmettä:) Etupihan terassin runko on myös paikallaan. 

Päätimme vielä vaihtaa talopaketin mukana tulleet puna-ruskeat terassilaudat vaaleampaan ja leveämpään vaihtoehtoon, jotta ne sopisivat paremmin tummanharmaaseen seinämaaliin. Ensi kesänä ne sitten sävytetään vaalean ruskeiksi.


 

Tällä viikolla kävimme myös Daresso valaisinliikkeessä tarkastelemassa eri vaihtoehtoja yleisvalaitukseen. Sen verran voin tässä vaiheessa paljastaa, että teimme tosi namu löytöjä ja asiakaspalvelu on aivan huipputasoa. Kerron näistä valaisin valinnoistamme vielä tarkemmin ensi viikolla tehtävien päätösten jälkeen. Ensi viikolla on myös luvassa viimeisimpiä tietoja Kirsi Valantin tapaamisesta:)


Rankan viikon jälkeen ilahdutin itseäni ihanalla hortensia oksalla:)

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Moi!

    Mille korkeudelle laitatte sisätiloissa ylös-alas-valaisimet?

    Pohtii Eeva

    VastaaPoista
  2. Moikka Eeva, olohuoneen takaterassin puoleiselle ikkunarivistölle asennetaan kaksi ylös-alasvalaisinta 2200mm korkeuteen. Tällöin valaisimet eivät ole aivan katsojan silmän korkeudella ja ovat samassa linjassa ikkunoiden ylemmän poikkiriman kanssa.

    VastaaPoista