lauantai 4. toukokuuta 2013

Kuulumisia ja suunnitelmia

Tontti saatiin kuin saatiinkin siivottua ajoissa puupölleistä ja oksista, hyvä meidän joukkue! Traktoriurakoitsijamme kävi tänään kaapimassa pintamaan pois erotellen joutomaan, kannot ja kivet omiin kasoihinsa. Lisäksi urakoitsija kaivoi sähköliittymän viereen kuopan ensi viikolla saapuvalle mittauskeskukselle.



Tontin kuulumisten lisäksi ajattelin kertoa teille nuorimman tyttäreni huoneen sisustussuunnitelmasta. Tyttäreni on 11-vuotias, joten tarkoituksena olisi luoda sellainen tila, jota on helppo "päivittää" tytön kasvaessa. Olemme yhdessä yrittäneet löytää sellaisia kalusteita ja materiaaleja, joista sekä tyttö että äiti pitävät:)

Koulupöytä ja sänky löysivät paikkansa Kirsi Valantin ehdotuksen mukaisesti. Pidimme erityisesti Kirsin ehdotuksesta sijoittaa sänky parioven taakse omaan rauhalliseen pesäänsä. Tällöin keittiöstä kajastava valo ei häiritse tyttöä nukkumaan mentäessä. Tosin se myös pois sulki yöpöydän käytön.


Huoneeseen astutaan Matti-Ovi Oy:n Line-malliston parioven kautta ja huoneen yhteydessä oleva vaatehuone piilotetaan saman malliston liukuoven taakse (kaikki väliovet kuuluvat Kannustalon toimitussisältöön).



Koulupöydän puoleinen seinä tullaan tapetoimaan Photowallin mustavalkoisella heppatapetilla. Koulupöydäksi olemme valinneet Valantin Lähellä-työpöydän, jonka muotoilu kestää aikaa ja pöytätaso on myös riittävän suuri pikkutavaroilla leikkimiseen.

Fatboy toimii löhöilypaikkana ikkunan edessä. Se saa todennäköisesti kaverikseen ArtemideTolomeo lattiavalaisimen, jonka seinävalaisin versio sijoitetaan sängyn yläpuolelle lukuvaloksi.




Sovimme tytön kanssa, että teemme vaatehuoneesta kunnon väripilkun:) Ohessa mahdollisia tapettivaihtoehtoja Designers Guildilta.



Mikä näistä on sinun suosikkisi?





2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla seuraan projektianne, meillä alkanut myös rakennusprojekti ja sama pohja tulossa...

    VastaaPoista