torstai 23. toukokuuta 2013

Urakoitsijoita

Tällä kertaa ajattelin antaa kaiken palstatilan rakennusprojektimme toteuttajille:) Olemme jakaneet projektimme seuraaviin osa-alueisiin, joille kullekin on valittu oma urakoitsija:

- Maansiirtotyöt salaojituksineen tekee Seppälän Jari Karkalin Kiinteistöpalvelu:sta
- Perustuksista lattiavaluun asti vastaa Lohjan Laatutalot Oy
- Talopakettin toimittaa Kannustalo
- Talopaketin asennuksen ja kaikki talon ulkopuoliset työt hoitaa Libelli Oy
- Talon kaikki sisätyöt tekee Ra-Ja Rakennus
- Putkityöt ja KVV-työnjohtajan toimen hoitaa Seppo Aaltonen
- Imastointityöt ja IV-työnjohtajan toimen hoitaa Lauri Mellin Ilmastointi Mellin Oy:stä
- Sähkötyöt hoitaa Uudenmaan Sähköurakointi Jari Hietala

Seppälän Jari aloitti eilen aamulla tontillamme maansiirtotyöt ja tänään, kun kävimme paikan päällä kurkkimassa näytti hänen urakkansa melkein valmiilta! Todella nopeaa toimintaa.

Kai Hietanen Lohjan Laatutaloista on ollut todella iso apu rakennusprojektimme alkuunpanossa. Hänen apuunsa voi aina luottaa:)

Libelli Oy on Kannustalo edustajan Petri Noposen luotsaama urakointiyritys, joka on luonnollisesti erikoistunut Kannustalojen asentamiseen. He tulevat siis asentamaan talopaketin sekä laudottamaan mm. talon etupihan puoleiset elementit, sillä elementit asennetaan pystypäin eikä niitä sen vuoksi voida lautaverhoilla tehtaalla. Lisäksi he tekevät meille katon ja viimeistelevät muutoinkin kaikki talon ulkopinnat.

Lohjalainen Ra-Ja Rakennus on suhteellisen nuori yritys, mutta heidän ammattitaitonsa on tehnyt vaikutuksen valtakuntamme suosikkisisustussuunnitteijoihin lukeutuviin Teuvo Lomaniin ja Tea-Mariia Pyyköseen, jotka ovat useaan otteeseen käyttäneet Ra-Ja Rakennusta omissa kohteissaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti