sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Linjapukkeja ja TV-tilan pohdintoja

Heti alkuun pahoittelut pidemmästä kirjoittelutauosta. Poskiontelotulehdus kaatoi sängyn pohjalle viikon ajaksi. Sairastelun aikana tontilla on käyty asentamassa linjapukit, joiden tehtävänä on auttaa perustusten tekijöitä pitämään mitattu lattiakorko.


Tuossa alemmassa kuvassa näkyy lyhtypylväässä oleva lattiakoron merkintä, jota linjapukkien ylin lauta myötäilee. Tonttimme piti olla mitä parhain perustusten kannalta, mutta niin vain meillekin muodostuu tästä yllätyskuluja. Se, että talon lattiataso saadaan tälle tasolle vaatii todella paljon soraa ja sokkeliin lisäkerroksia. Pientä harmitustahan tämä aiheuttaa, mutta minkäs teet. Rakentamisessa on selvästi kestettävä pieni yllätysmomentin mahdollisuus.




Tontilla töiden edetessä olen miettinyt tv-tilamme sisustusta. Nykyinen BoConseptin Nova-sohvamme on auttamatta liian iso uuden kotimme tv-tilaan ja sen vuoksi olen pyöritellyt mielessäni mitä haluaisin sen tilalle. Perheemme tykkää erityisesti viikonloppuisin katsoa leffoja ja kuunnella musiikkia yhdessä sohvalla löhöten, joten uudenkin sohvan tulisi olla tyyliltään rento.

Sohvan kaveriksi haluaisimme valkoisen hyvin eleettömän matalan tv-tason ja ryhmään sopivat valaisimet.

Voisikohan se olla jotain tällaista...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti