tiistai 14. tammikuuta 2014

Makuuhuone

Te lukijat olette kovasti pyydelleet lisäkuvia uudesta talostamme ja tällä kertaa esittelen meidän vanhempien makuuhuoneen, jota vielä viime lauantaihin asti kuvasivat parhaiten sanat raksa, sekasorto, romukoppa jne.

Nyt kaikki on muuttunut, kun saimme asennettua Kirenan liukuovekaapit huoneen perälle. Kirjoittelin aiemmin täällä, että alkuperäinen suunnitelma oli hankkia samettilasiset ovet, mutta tulin toisiin aatoksiin ja päätin sen sijaan hankkia seinien värillä sävytetyt mattapintaiset ovet. Pelkäsin, että kyllästyisin samettilasioviin ja pelasin varman päälle.


Liukuovet ovat korkeudeltaan 2750mm ja huonekorkeus on 2800mm, joten meidän piti kiinnittää kattoon lista johon kisko sitten asennettiin. Puupalkki tullaan vielä peittämään kaappien värisellä listalla. Ovet ovat livenä todella massiivisen kokoiset ja toimivat todella hyvin.Nyt kun saimme kaikki roinat kaappien taakse piiloon, huone tuntuu todella isolta. Tuohon oikean puoleisen oven taakse mahtuisi hyvin pieni nojatuoli tai jalallinen naulakko esim. Hay Loop tai Design House Stockholmin Order -naulakko. Tuohon Order-naulakkoon tulisi ehkä helpommin oikeasti laitettua vaatteet, kun ne voisi vain pujauttaa naulakon solmukohtiin, eikä vaatisi varsinaista asettelua... tai sitten vaan heitän jatkossakin vaatteet lattialle möykyksi niin kuin teen nytkin:)

Liukuovien takana on vielä lähinnä tyhjää tilaa, mutta olen kaavaillut sinne Ikean Stolmen-kokonaisuutta, jolla koko tila saataisi hyötykäyttöön. Jotain tämän tapaista olen ajatellut...

Myös lasten huoneisiin ja vaatehuoneeseen hankimme säilytysjärjestelmät Ikeasta. Ne ovat kohtuu hintaisia ja toimivat mielestäni hyvin. Niistä voisin kirjoitella seuraavalla kerralla.

Palaamisiin!

4 kommenttia:

 1. Hienot nuo korkeat kaapit! Paljon säilytystilaa eikä kaapin päälle jää turhaa tilaa keräämään pölyä.
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sari, kaappeihin tosiaankin mahtuu kokonaisen vaatekaapin verran tavaraa ja jokaisessa perheessä säilytystila on kullan arvoista. Pölyjen pyyhintä lukeutuu inhokki-listalleni, joten yritän parhaani mukaan vältää sitä:) Lisäksi huoneemme ja vaatekaappimme näkyvät jo etuovesta sisään astuttaessa, enkä sen vuoksi halunnut standardimittaista ratkaisua. Lasten huoneeseen piti alkujaan tulla samat ovet, mutta sisustusbudjetti hupeni urakkapalkkoihin.

   Poista
 2. Hei,

  Jätin kommentin/ kysymyksen tuonne vanhaan postaukseen (eli kesä 2013 ja Valantin tapaaminen).

  t. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin juuri vastaamassa viestiisi samaisessa paikassa:)

   Poista