keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Sokkelin täyttö

Sokkelin täyttö edistyy hyvää vauhtia. Tosin juhannuskin on ihan kohta ja työt pitää saada sitä ennen valmiiksi, sillä maanantaina tulee talo!! Jostain syystä tuo talotoimitus jännittää ihan hirveesti. Jatkuvasti tulee mietittyä, että voiko jokin mennä vielä pieleen...


Perheemme on perinteisesti viettänyt kesäloman Kreetalla auringosta, hyvästä ruoasta ja meren kohinasta nauttien, mutta tänä kesänä loma menee raksalla häärätessä. Sen vuoksi toin Kreikan meidän omalle takapihalle laakeripuiden muodossa:)



Kiitos vielä kaikille uusille lukijoille!

3 kommenttia:

  1. Meille tuli Kannustalon Vihervaara kaksi viikkoa sitten - oli se tosiaankin jännittävä päivä! Huikea tunne oli kun rekat lähestyivät tonttia tien mutkasta :) Mukavaa ja sujuvaa talonpystytystä teille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Rekat ovat todennäköisesti jo lähteneet ajamaan Kannuksesta kohti Lohjaa... :) Postaan heti huomenillalla kuvia päivän tapahtumista. Sujuiko teidän Vihervaaran toimitus ja asennus hyvin?

    VastaaPoista
  3. Kyllä meillä meni ongelmitta toimitus ja asennus. Kaksi ja puoli päivää oli asentajat hommissa, sitten jatkettiin omilla työmiehillä aluskate/ruode -asennusta. Nyt on vesikatto pään päällä ja sisällä laitetaan huomenna lattiaan raudoitusverkkoja.

    VastaaPoista