tiistai 25. kesäkuuta 2013

Meillä on talo!!

Kannustalon rekat saapuivat eilen aamulla tontille klo 7.01 eli ilmoitettu aikataulu piti:) Elementit ja muu materiaali oli jaettu neljään täysperävaunulliseen rekkaan, joiden saapumisjärjestys oli ennalta määrätty, jotta lastin purkaminen hoituisi järjestelmällisesti.

Libellin rakennusurakointiporukka oli saapunut tontille jo hyvissä ajoin tekemään omia tarkistusmittauksiaan. Sokkelin mitat olivat millilleen oikein, joka on kuulemma melko harvinaista. Tästä siis suurkiitos perustusten ja sokkelien tekijöille!!



Rekat odottavat omaa vuoroaan, kun aivan järjettömän kokoinen nosturi purkaa ensimmäistä kuormaa.


Elementit yksi toisensa jälkeen löytävät omille paikoilleen.


Etupihan elementit paikoillaan. Niiden laudoitus tehdään vasta paikan päällä. 


Takapiha tontin rajalta. Katossyvennys on kivan suojaisa.


Edelleen takapihan kuvia. Nuo talon tieltä raivatut isot kivet näyttävät sittenkin hyviltä, ehkäpä ne saa sittenkin jäädä siihen....


Kuskistus olohuoneen ikkunasta etupihalle päin. Hu-huu.


Takapiha vielä toisesta suunnasta. Tykkäämme tosi paljon!!

Elementtien asennus onnistui hyvin, mutta takapihan pylväiden harkot oli asennettu 50cm sivuun. Erhe johtui perustamissuunnitelmassa olleesta mittavirheestä ja saatiin korjattua työmiehemme ripeällä toiminnalla vielä saman päivän aikana. Tekevälle sattuu:)

Olemme todella onnellisia talon omistajia!!!

2 kommenttia:

  1. Oi, valtavasti onnea! On varmasti hieno tunne nähdä kodin valmistuvan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti! Oli se kyllä jännä päivä ja tosi hyvä fiilis, kun monen vuoden haave vihdoinkin toteutuu:)Illalla oltiin ihan poikki kaiken sen jännittämisen jälkeen.

    VastaaPoista