lauantai 26. lokakuuta 2013

Sisäkuvia

Viimeisistä talon sisäkuvista on mennyt jo tovi, joten ajattelin tänään näyttää teille miltä meidän talo näyttää tällä hetkellä. Kaikki talon katto- ja seinäpinnat on tasoitettu ja talo kylpee valkoisessaan. Ensi viikolla on pohjamaalauksen aika ja siitä sitten valmista pintaa maalaamaan. 

Kaikki talomme katot tullaan toteuttamaan kipsilevyistä, sillä mielestäni se sopii hyvin moderniin sisustukseen ja olen myös ajatellut sen olevan helpoin ja edullinen tapa tehdä katot. Noh, tällä viikolla olen oppinut, että se ei pidä lainkaan paikkaansa. Kipsilevy ei anna mitään anteeksi, joten saumaukset, tasoitustyöt ja pohjamaalaus kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi ja näin monen työvaiheen kulut ovat varmasti suuremmat kuin paneelikaton.

Maalaustyö tulee olemaan virtaviivaista, sillä kaikki pinnat tullaan maalaamaan samalla Tikkurilan  F497 "Paperi" sävyllä. Se on kivan pehmeä valkoinen ja sopii hyvin keittiön ja kodinhoitohuoneen valkoisiin kaappeihin.

 Kuva olkkarista etuovelle päin otettuna.





Tuosta keittiön saarekkeen päälle rakennetusta "sillasta" tuli ihan mielettömän ihana. Onneksi se on noin korkealla, ettei sen päälle kerääntyvät villakoirat näy:) 


Kuvassa näkyy saarekkeen viereen sijoitetun pistorasian paikka. Se tulee olemaan muutaman sentin kivitason alapuolella, jotta se ei osuisi niin silmään.

Ilma-vesipumpun asennus saatiin vasta marraskuun puoleenväliin ja sen jälkeen lattiavalun pitää antaa vielä kuivua tiettyyn pisteeseen ennen kuin laatoitusta voidaan aloittaa. Aikataulu menee tiukaksi, sillä muutto on sovittu vuodenvaihteeseen. Kiinteät kalusteet saapuvat raksalle viikolla 46 eli ihan kohta... !

2 kommenttia:

  1. Ihana talo teille tulossa. Tervetuloa vierailulle meidän kannustaloon: www.kotiaurorassa.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johanna! Kävin heti vierailulla ja vihreänä kateudesta katselin teidän jouluvalmisteluja. Mä olen niiin Jouluihminen kun olla ja voi, mutta tänä vuonna toivon, ettei Joulu tulisi ihan vielä, sillä todennäköisesti joudumme viettämään sen muuttolaatikoiden keskellä nykyisessä kodissa. Yhden paperitähden uskaltauduin ostamaan olohuoneen korkeaan ikkunaan, että jos sitten kuitenkin ehdittäisi muuttaa jouluksi:) Tunnen hyvin verho tuskasi, sillä itse kamppailen saman asian kimpussa. Antrasiitin väristen rullakaihtimien löytäminen ei ollut kaikista helpoin homma. Korkeisiin ikkunoihin kun ei mitään löydä hyllytavarana, vaan verhot on pakko teettää mittatilaustyönä ja hinta pompsahtaa samantien.

    VastaaPoista