sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Ulkomaalaus

Talomme on saanut uuden ulkovärin! Kiitos siitä kuuluu meidän ahkerille talkoolaisille, joita saapui Pirkanmaata myöten. Jäämme teille kiitollisuuden velkaan ainakin tupareihin asti:)

Talon maalaamiseen meni kaiken kaikkiaan neljä kokonaista päivää. Itse pääsin siirtymään ruokahuollosta maalaamiseen vasta eilen, ja voi vitsi että se oli kivaa. Valkoisella pohjamaalatut osiot pitää tosin vielä maalata kertaalleen, jotta saadaan kunnon peittävä väri aikaiseksi. 

Etupihan kuvassa näkyy perjantaina saapuneet laatat. Saimme Valanti Shopista niin hyvän tarjouksen, että päätös oli helppo tehdä. Nyt tuo 4600kg lasti pitäisi kantaa vielä sisälle....



 Myös puusavotta on edennyt. Ensi viikon tehtävälistalla on niiden pinoaminen.

 
Sisätiloissa väliseinien teko on edennyt hyvää vauhtia. Jäljellä on enää tv-tilan seinien rakentaminen.



 Vielä erityiskiitos rakkaille appivanhemmilleni, teistä on ollut ihan suunnaton apu!!!

5 kommenttia:

  1. Wau! Teille tulee kyllä upea koti.

    VastaaPoista
  2. Löysin vasta blogiisi ja jään innolla seuraamaan. :) Mikä sävy tuo harmaa ulkomaali on? Näyttää tosi hyvältä. Täällä pohditaan ulkomaalin sävyjä, tulossa on rr23 tummanharmaat ovet, ikkunat ja ikkunapellit. Nyt pähkäillään, mikähän sävy natsais niiden kanssa hyvin, ettei tule sinertävää vaikutelmaa. :)

    VastaaPoista
  3. Kiva saada uusia lukijoita:) Tuo talon ulkomaali on Teknoksen 7833 ja on puhdas harmaa eli ei taita laisinkaan siniseen. Meillä ikkunapokien ja ovien sävy on RAL7015 ja ovat hieman sinertävät, mutta sopivat hyvin tuohon ulkomaaliin. Myös me etsimme puhdasta harmaata ja teimme muutamia koemaalauksia, joita voit katsastaa Lattiavalu-tekstistä tai valitsemalla tageista "ulkomaali".

    VastaaPoista
  4. Hei, millä maalilla maalasitte talonne?

    VastaaPoista